That´s life

Alla inlägg den 6 juni 2008

Av Veronica - 6 juni 2008 02:26

Vaknade nu, skulle ju bara lägga Teo vid 22 och sen skulle jag dricka lite trocca och äta choklad. Vägrar lägga mig utan några bitar nu...

Hoppas dopet blir bra imorgon och att smörgåstårtan räcker nudå. Äntligen blev det på rätt ställe både under och efter dopet. Tror du inte att de ringde från GA:s lokal också!! Först var GA:s kyrka och skönsmons lokal bokad..sen var tydligen GA:s lokal också bokad innan...undrar hur de tänkte där! Och de verkar tycka det är jätte konstigt att vi ska vara i skönsmons kyrka när vi bor i granloholm...hmm..vi kanske är jätte konstiga men det var där jag föddes och det är en fin liten mysig kyrka. Blev förvånad när prästen svor i krykan idag när vi pratade igenom dopet...trodde faktiskt inte de gjorde det :D Iof var det i rummet intill själva stora kryksalen men ändå. Det verkar vara en lättsam präst, lite crazy dock men det blir fint : )

Hoppas hoppas man inte svimmar i värmen imorgon...jag ska läsa något jäkla utdrag ur psalmboken, man får offra sig för barnen ;)

Ovido - Quiz & Flashcards