That´s life

Alla inlägg den 24 april 2009

Av Veronica - 24 april 2009 17:50

För att bortse från att jag är i världens deppsvacka och tårarna bara rinner här hemma så tänkte jag skriva om annat.


Teos hade uppvisning på gamla dagis igår och han var så söt att man höll på dö. "Nu tar jag dig sa trollet", sa han...sötis!

Idag har barnen varit med min farfar och syrran. De har varit ute i frinvädret stort sett hela dagen och gungat i deras gunga som min farfar Bengt köpt. De älskar den! Vilken tur vi har! Och en sandlåda har vi blivit lovad av mina kära svärföräldrar. Vad härligt med sommarvädret som det faktiskt är just nu ute på vår altan. Barnen springer ute och är självgående och det är ju också ett stort plus ; ) Mathias har köpt en massa bräder som han ska bygga bänkar av längs två altanväggar och så har vi köpt träparsienner till de tre öppningarna som inte är inglasade. Ska bli fint där ute :)


Jag är tokig i mina barn...Olivia har fått rätt mycket temprament nu men det är rätt roligt att se tycker jag...hon vill bara så mycket. Är väl inte jätte roligt när hon är för trött för att t.ex gå på gården för hon ramlar hela tiden men vägrar gå därifrån bara för att hon ska gå på gården och liksom blir gummimannen när man tar upp henne. Men samtidigt ett friskhetstäcken, hon kämpar, hon vill och hon ska...lite vad livet handlar om. Teo har envis som en gammal get och tar alla chanser att busa... Tror han behöver mycket uppmärksamhet nu, han är i någon mognasfas som han tampas med. Han är jätte duktig och vill vara med hela tiden och hjälpa till.

Nu håller han och pappa sin på att skruva och borra där ute. Teo är knäpp tyst...häftigt att få vara med ju!

 

 Teo på nya cykeln..med stödhjul...

Kommer mer kort snart...när jag orkar fylla på kontot...


Ovido - Quiz & Flashcards