That´s life

Alla inlägg den 9 juni 2009

BVC

Av Veronica - 9 juni 2009 11:44

Igår var Teo på 4årskontrollen. Han var så himla duktig. Var dock alldeles för många moment för en 4åring så när han skulle kolla hörseln på slutet så var han less och förstod inte vad han skulle göra. Han skulle dra en kula åt vänster om han hörde ett ljud men det gjorde han inte, men han sa att han hörde ljud ; ) Vi fick göra om det i höst.

Annars var vikt och längd bara bra! Skönt! Och så kollades synen, han fick peka på bokstäver som såg likadana ut som på skärmen. Blev rastlös i mitten och pekade på alla bokstäver, det blev att han hade sämre syn på högre öga, vilket jag inte alls tror på. Var tydligt att han var less ju!

Så fick han rita ett kryss och en gubbe. Av gubben blev det två ben, två ögon och hår. Hihi. Och så fick han säga färger på kulor, räkna dom och trä dom på en tråd. Det gick galant.


Efter BVC var vi på stan med moster. Tittade på studentprestent åt Sandra, min kära bonussyster.

Barnen var galna som vanligt, eller värre än vanligt kanske eftersom Olivia också var tokig. Teo skulle åt ett håll och vi åt ena och då skrek han som jag vet inte vad när vi inte gick dit han skulle. Jaa..etc etc... Är ju helt omöjligt att gå någonstans med barnen!

Syrran köpte en lampa, hon har ju skaffat sig en hyreslägenhet nu ju! Inflytt i juli! Stora tjejen ; ) Grattis syrran!



Ovido - Quiz & Flashcards