That´s life

Alla inlägg den 6 mars 2009

Av Veronica - 6 mars 2009 22:30

Idag hade jag ingen barnvakt på förmiddagen, men vid 11 träffade vi syrran på bibblan då hon skulle ta över. Men Teo var så jobbig att jag kände att jag inte kunde lämna syrran med honom på en gång. Vet inte vad det är med Teo nu, han är så himla jobbig, det är nästan så man vill börja grina ibland...han är som ett yrväder, han är trött nu när han förkyld och babblar maniskt och osammanhängande. Slänger sig hit och dit och springer ifrån mig och skrattar. Det går inte att prata med honom, han visar inte ens ett tecken på att han förstår vad jag säger, han stänger helt av. Och han gör absolut inte som jag säger, det är som att prata med en vägg.

Syrran gick till pappa en stund och fick ett smakprov på en typisk eftermiddag med Teo.

Ett exempel: De ska in i lägenhetshuset: Carro öppnar dörren. Teo skriker, hon skulle inte öppna dörren utan det skulle Teo göra, Carro stänger dörren och tar upp Teo ur vagnen. Men nu var det ju för sent, han skulle inte öppna. Och nu var han uppe ur vagnen dessutom, helt fel såklart. Teo blir arg och ska sitta i vagnen igen, det får han. Så in i lägenheten. Olivia sover och Carro tar upp Teo först. Det var fel, hon skulle ha upp Olivia först såklart och sen Teo. Carro förklarar att det inte går och varför. Teo blir arg.


Imorgon jobbar Mathias 12timmars och då har jag begärt inryckning från pappa. ; ) Räddaren i nöden! Han tar ut Teo lite här på gården bara, eller kanske blir det lite längdskidor i backarna här ute. Eller åka på lilla sparken han fått av Bengt (min farfar). Världens sötaste spark!

Så kanske, om jag har tur så hinner jag plugga litegrann imorgon. Eller få behålla håret iaf...

Jag är såå trött...så trött...Olivia sover för en gång skull och gjort sedan 21, helt otroligt! Snälla snälla må hon inte vakna och vara pigg!

Teo är tokpigg men jag ska försöka snika åt mig några minuters sömn ändå..

Ovido - Quiz & Flashcards