That´s life

Alla inlägg den 20 mars 2009

Av Veronica - 20 mars 2009 12:43

Imorgon fyller jag år kom jag på. Jag har bara tänkt på att jag måste bjuda in familjen men inte att det faktiskt är för att jag fyller år. 23år fyller jag, antar jag..jag håller inte koll längre. Men om man räknar efter så ; )

Jag ska få lite inredning i present av både mamma och pappa. Pappa ska köpa och sätta tapeter i Teos rum och av mamma har jag fått en hallampa som jag tittat ut. : ) Så lite fint får vi iaf..trots att vi är fattiga som få.

I inflyttningspresent ska vi dessutom få klinker till hallen av pappa. : )) Ska bli kul att få det lite finare...det behövs!

Vi får se vad slutnotan slutar på bilen, just nu verkar det bli ca 45000kr, senast igår var det 57000kr (dyrare bilfirma) så lite uppiggande idag...hmm... Pappa var och tittade hos en annan biljocke och det blev ju stor skillnad. Hoppas det blir det priset också när han tittat på bilen. Hemma satt jag och bad till gud när pappa var och pratade med bilmekanikern, jag lovade att inte äta godis i ett halvår om det blev lite billigare. Jag tror inte på gud men det känns konstigt att inte hålla det löftet. Haha! Vad knäpp man är...



Ovido - Quiz & Flashcards