That´s life

Alla inlägg den 31 juli 2009

Av Veronica - 31 juli 2009 23:09

Äntligen helg! Det har varit en hård arbetsvecka om man ser till timmarna. Jag är rätt slut faktiskt. Helgen är planerad för pluggning, har fått barnvakt hela helgen.


Imorse vaknade jag av den värsta mardröm jag haft i hela mitt liv. Jag drömde att Olivia nockades av en karusell och att jag sprang fram till henne och hon låg där med öppna ögon död. Det var så verkligt att jag skakade när jag vaknade, jag började må illa och dessutom var jag på jobbet. Jag var tvungen att smsa Mathias att vara försiktig med Olivia idag.

Pappa var barnvakt från eftermiddagen idag och de skulle såklart till lekparken på Norra Berget. Jag förbjöd pappa att ha Olivia nära karusellgungan som är där. Usch jag började tokgråta när jag kom hem idag innan pappa kom och låg bredvid Olivia när hon sov middag. Jag kommer vara mycket mer vaksamma över barnen härmed.


Barnen sover hos pappa och imorgon ska de på kalas med svärföräldrarna så barnvakterna avlöser varandra så jag träffar inte barnen förrän imorgon kväll. Jag saknar dem redan! Jag har nästan inte träffat barnen de senaste två veckorna. Kanske en dag och två halva dagar annars har de alltså sovit när jag kommit hem då jag jobbat till 21 el 20.30
Jag har pluggat hela kvällen ikväll, har lite panik, har skrivit frågor jag försöker svara på och har inte sååå mycket kvar av de frågor jag skrivit (tar väl ungefär 2/3 av dagen imorgon). Men sen har jag inte med vissa kapitel än som ortopedi, akutvård, njurar, hjärta och inte allt på mag-tarm. Det är en hel del det...


Hur ska man kunna somna utan barnen då??...

Ovido - Quiz & Flashcards