That´s life

Alla inlägg under mars 2009

Av Veronica - 13 mars 2009 12:28

Ledsen jag är just nu. Något är fel på bilen, något med motorn och uppskattningsvis går skiten på minst 25000kr. Vi som precis betalat av bilen med det vi fick för lägenheten. Skitkul, det känns som om jag vill lägga mig ner och sova och matvägra. Känns skit rent ut sagt!


Det är alltid något, alltid, alltid, alltid!


Av Veronica - 11 mars 2009 17:39

Idag var Krille barnvakt och det hade gått jätte bra : ) Olivia hade sovit mest. Jag har gått på tråkiga lektioner, det enda intressanta var att se konstgjorda kärl..jäklar vad stora kärl vi har (de största är stora)! Trodde inte de var så stora..aha upplevelse!

Vi fick se lite film på eftermiddagen också, sånt vi inte ska ha på tentan så man satt och trummade. Men oj vad sorgligt! Det handlade om organdonationer...snacka om att vilja springa till apoteket och ta en hel hög donationkort och dela ut till främlingar...

Tänk er att byta ut ert blod tre gånger i veckan, 5h tar det varje gång..för att njurarna inte fungerar och inte kan rena blodet.. Hur orkar man leva så? : /


Imorgon står endokrina sjukdomar och anestesimetoder på shemat. Anders ska vara barnvakt. Sen kommer morfar och moster och hämtar barnen vid 16 och så iväg till hotell vid paradisbadet och så är de där till fredag kväll. : )


Idag satt jag och försökte gå igenom gamla tentor till tentan...jag kunde ingenting! Och alla gamla tentor såg helt olika ut...snacka om deprimerande och ångestfyllt! Jag blir så stressad! Vill bara ge upp just nu! Får jag ingen ordning på allt med en hyffsad översikt i helgen så kommer jag få spader!

Av Veronica - 10 mars 2009 19:08

Min premiärlöksås blev inte så himla god. Inte lika god som pappas iaf..man lär väl sig knepen tillslut.


Äntligen har Mathias slutat sina 12h pass han haft ett antal dagar nu. På fredag har han fridag och då åker pappa och syrran med barnen till paradisbadet :D Så han kan bara slappa på fredag efter en hård vecka. Själv har jag lektion till fem och sen ska jag ta tillfället att plugga som en gris på kvällen då inte barnen är hemma. Skönt!


Igår var syrran här en sväng för att avlasta lite på eftermiddagen så jag kunde plugga lite, jag satt och skrev om gynekologi. Så köpte hon bigboy. Hon beställde mål till henne, ett hot chili till mig och ett minimål med naturell hamburgare. Vi fick hennes mål och Teos var rätt men jag fick också en naturell hamburgare...öh? Naturellt hot chili?? varför skulle man i huvudtaget nämna hot chili om man ska ha en naturell hamburgare? Tyckte jag var rätt konstigt och komiskt men jag slängde på lite ketchup och lökringar och det blev hur det än låter jäkligt gott ;D

Syrran och jag kom fram till att vi ska ha en Walanderkväll. Måste skrivas ner innan jag glömmer bort det...


Teo är supertrött nu, han går ju hela dagar nu på dagis och det märks :D Det är rätt skönt att han är trött på kvällen, somnar inte 3 som förra veckan..

Han säger så roliga saker hela tiden men jag kommer aldrig ihåg dem. Man borde skriva ner sånt där hela tiden men det finns ju ingen tid.

Han har iaf en toystory låt på hjärnan sedan han sjöng den med singstar på Barnens hus. "Du är min bästa vän" är det enda han kan av låten som han går och sjunger hela tiden. Men han sjunger precis tonerna som de är : )


Imorgon vet jag inte om jag har barnvakt än. Mathias ska ringa Krille efter träningen. Annars blir jag hemma. Det är sista lektionsveckan innan tentan sen är det egen pluggatid till den 26e då tentan är. Jag skulle behöva sitta dygnet runt då men vad ska jag göra...jag har inget dagis! Kommer aldrig klara skiten.. : /









Av Veronica - 10 mars 2009 18:00

Åh villken dag, jag är helt slut!. För det första tar det ca en timme att ta barnen till dagis  och ta mig till skolan med buss. Så var det dyngsurt ute och svårt att dra vagnen. Förfrös fötterna och Olivia var arg! Sen var Anette barnvakt på skolan till 11, sen hämtade jag Olivia och missade väl en halvtimme av lektionen. Var inne en stund med Olivia men hon ville inte vara tyst såklart : ) trodde inget annat heller. Väntade ute och Olivia gick omkring i korridorerna. På slutet skulle hon under ett räcke där och la sig ner, så när hon skulle dra sig framåt fastnad hon med skon i golvet och ansiktet hamnade i golvet. Hon svällde upp som bara den på läppen. Stackarn! Pinsamt sen när folk såg hur hon såg ut också : / Så åt vi lunch med tjejerna och hon charmade dom lätt ; ) Och så vid lunch var hon så trött att hon tillslut somnade i min famn med lite vaggnade...helt otroligt! Så sov hon till 15! Vi var där en 40min till och sen blev hon rastlös. Missade 1,5h av den föreläsningen men fick ju se rätt mycket. Men jag kan erkänna att jag somnade till flera gånger. Det var om sjukdomar i urinvägar och föreläsaren pratade så entonigt att jag tillslut tippade med huvudet. Jag somnade till och med när jag skrev...swish så blev det ett sträck på slutet. :D Haha! Tror inte Olivias tunga snarkningar gjorde saken bättre heller iof..


Sådär vid 11 gick min sko sönder, skulle ta av mina blöta sockar och när jag skulle ta på mig stövlarna igen så gick dragkedjan sönder. Och inte kunde jag lägga byxorna över hela så jag fick vika skorna och pula in dom under slutet av byxorna. Allt händer mig.. Så försökte jag hitta skor på stan efter skolan och det var omöjligt. Seriöst? Finns det INGA bra skoaffärer?  Ett par stövlar utan klack i skinn?? Som inte ser ut som tofflor helst!


Åh och nu har vi handlat mat för dagen och barnen var helt galna inne på affären *haha* Teo ville ha en barbietidning och Olivia ville ha typ matolja eller vad det var...som inte ville släppa ifrån sig!


Nu tränar Mathias och jag håller på att göra mat...väntar på potatisen. Fläsk med löksås och potatis blir det. MUMS!

Sen vill jag ta en tupplur..nä just de jag har galna barn....

Av Veronica - 6 mars 2009 22:30

Idag hade jag ingen barnvakt på förmiddagen, men vid 11 träffade vi syrran på bibblan då hon skulle ta över. Men Teo var så jobbig att jag kände att jag inte kunde lämna syrran med honom på en gång. Vet inte vad det är med Teo nu, han är så himla jobbig, det är nästan så man vill börja grina ibland...han är som ett yrväder, han är trött nu när han förkyld och babblar maniskt och osammanhängande. Slänger sig hit och dit och springer ifrån mig och skrattar. Det går inte att prata med honom, han visar inte ens ett tecken på att han förstår vad jag säger, han stänger helt av. Och han gör absolut inte som jag säger, det är som att prata med en vägg.

Syrran gick till pappa en stund och fick ett smakprov på en typisk eftermiddag med Teo.

Ett exempel: De ska in i lägenhetshuset: Carro öppnar dörren. Teo skriker, hon skulle inte öppna dörren utan det skulle Teo göra, Carro stänger dörren och tar upp Teo ur vagnen. Men nu var det ju för sent, han skulle inte öppna. Och nu var han uppe ur vagnen dessutom, helt fel såklart. Teo blir arg och ska sitta i vagnen igen, det får han. Så in i lägenheten. Olivia sover och Carro tar upp Teo först. Det var fel, hon skulle ha upp Olivia först såklart och sen Teo. Carro förklarar att det inte går och varför. Teo blir arg.


Imorgon jobbar Mathias 12timmars och då har jag begärt inryckning från pappa. ; ) Räddaren i nöden! Han tar ut Teo lite här på gården bara, eller kanske blir det lite längdskidor i backarna här ute. Eller åka på lilla sparken han fått av Bengt (min farfar). Världens sötaste spark!

Så kanske, om jag har tur så hinner jag plugga litegrann imorgon. Eller få behålla håret iaf...

Jag är såå trött...så trött...Olivia sover för en gång skull och gjort sedan 21, helt otroligt! Snälla snälla må hon inte vakna och vara pigg!

Teo är tokpigg men jag ska försöka snika åt mig några minuters sömn ändå..

Av Veronica - 5 mars 2009 19:21

Idag var min största lillaskit halvdålig. Dålig i magen, hosta och halsont : / Jätte kul att rengöra toaletten tre gånger i dag...mmm ; )

Jag har själv ont i halsen och känner mig toktrött. Har ingen matlust heller, men är dösugen på någon mjukkaka, tänkte göra tårta för så sugen var jag, men vi hade ingen grädde..det blev kladdmuffins istället..provar nya tupperwareformen. : )

Nu sitter barnen och äter smet, bra för magen ; )

Mathias är och simmar eller så är han påväg hem. Han joggade här ifrån bergsåker till sporthallen, tok! Och sen simmar han och sen tar han förhoppningsvis bussen hem, annars kommer han inte komma hem förrän mitt i natten. : )


Nu ska jag försöka plugga lite om barnen tillåter...

Av Veronica - 4 mars 2009 07:41

wuhöö jag vill bara gråta för jag är så hemskt trött. Jag vill lägga mig och sova i ett år...

Teo och Olivia har vägrat somna i tre nätter nu. Jag och Mathias har försökt på var sitt håll, bytt unge, bytt rum. Vi försökte lägga Teo i soffan, i hans säng, i Olivias säng. Han var jätte trött redan vid 20, efter 1,5h film och 1,5h försök att få honom att sova, där både jag och Mathias legat bredvid honom fick vi något sorts utbrott, upp på rummet och sov! Han ropade lite, var tyst i en timme och då ropade han igen...han somnar ju aldrig! Klockan var säkert närmare 3 innan han somnade. Och Olivia somnade 22 men vaknade 00 och sen var det maratonamning. Plussa på två nätter innan på det, med samma sak..

Jag är förvånad över att jag har något hår kvar på huvudet för igår ville jag bara slita av det.

Av Veronica - 3 mars 2009 18:35

Vad skönt det känns, några steg avklarade. Klarat praktiska provet samt läkemedelsberäkningen som jag fick veta idag : )) Nu är det bara råplugg till stora tentan kvar. Skönt att kunna koncentrera sig på det nu när allt är flyttat och nyckeln är given från lägenheten. Usch vad vi städade förra veckan! Tog ju år! Teo och Olivia har iaf blivit vanbarnvakter! Olivia är väl förberedd för dagis sedan (när vi får en plats). Moster är en välbekant figur nu också och det är ju jätte roligt! : ) Hon är så duktig! Tur att jag har henne nu när vi inte har dagis. Idag var hon här med Olivia, det hade gått så bra. : ) Lite saknar jag barnen, vi har inte träffats så jätte mycket förra veckan. Gobarnen:

 



Vad kan man göra hos morfar och moster?...


Moster och Olivia:


 Bus väntar med barnen när jag kommer hem...

 


Imorgon är det mormors tur : )


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10 11
12
13 14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards