That´s life

Alla inlägg den 7 september 2009

Av Veronica - 7 september 2009 18:54

Såg ett sådant hemskt klipp på svältande barn. Man mår illa och börjar hata omvärlden ikulusive mig själv. Hur kan man låta det här ske? Jag skiter i att det är för mycket människor på jorden, ingen ska behöva svälta ihjäl! Inga barn ska behöva ligga på marken och dö av undernäring. Inga barn ska behöva bära sina mindre syskon som de vet ska dö inom ett par timmar. Så fort jag börjar tjäna pengar ska jag skaffa ett fadderbarn eller ge pengar till räddabarnen månadsvis el dyl. Det är ett löfte.

Det får mig också att tänka på att man bara lever en gång, Ellinor berättade en sak som också fått mig att tänka på det. Man måste följa sitt hjärta, man måste leva och göra saker man vill göra. Man måste satsa och man måste tro på sina förmågor. Man kan om man tror att man kan.


Av Veronica - 7 september 2009 17:55

så heter någon som addat mig på msn, trevligt värre. Haha. Seriöst vem har en sådan mejl? Jag undrar verkligen och vill ha livshistorien.


I lördags var vi tjejer ut.

Vi hade jätte trevligt verkligen. Hade förfest här med bål, spel och singstar. Sen drog vi till krogen och kastade pil och dansade.

 



Kvällen slutade sådär då en utläsk snubbe följde efter mig på väg till taxin och frågade de mest olämpliga frågorna och var den mest närgångda jag mött. Man tror att man inte skulle bry sig i en sådan situation men ska jag vara ärlig så mådde jag verkligen illa sedan. Det var liksom "vad skulle du säga om att bli ******* i 5timmar...vad skulle du säga om en 20cm, blabla omkrets, men kom med här etc etc". Usch försvinn, känner jag bara och kom med raka svar tillbaka. Kände mig aldrig underlägsen däremot bara väldigt äcklad. Smsade efter skjuts av pappa hem istället och ängel som han är hämtade han mig 3 på natten.


Idag har Mathias varit hemma med Olivia (sjuk) och jag har varit hemma eftersom jag har hemstudier. Olivia är hostig och snorig och som hes i rösten när hon sovit. Sen har vi storhandlat. Det är verkligen skönt att ha mat hemma, slippa panikhandla.

Åt min favoriträtt idag, fläksfilé i catadósås (vitlök, örter) med bandspagetti. Så gott! Man vill aldrig bli mätt..


Måste lägga in lite bilder också på Teo som jobbade så fint i trädgården, han tyckte det var så himla roligt, jag tror han kommer bli en riktig arbetsmyra!


 

Och sen är han världens bästa storebror också som alltid ser till att Olivia också får vara med. Här tar han på henne handskar också..

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards