That´s life

Alla inlägg den 4 september 2009

Av Veronica - 4 september 2009 09:18

Gårdagen tillbringades på KTC på sjukhuset, träningscenter för vårdpersonal. Jag tränade mest på att sätta kateter och sätta blodtransfusioner. Sen bar det hem till Mathias som är sjuk, han har haft feber av och till i två veckor, har hosta och huvudvärk som aldrig vill försvinna. Svininfluensan?? Bra om jag dragit den till sjukhuset ; )


På eftermiddagen klippte jag gräset, eftersom vi inte haft en gräsklippare som fungerat bra var det nu väääldigt långt nu. Och gräsmattan är rätt stor, större än man tror. Idag har jag träningsvärk i hela kroppen! Och mina händer är ömma. Vi var ute hela familjen igår kväll och Teo transporterade gräs till en sopsäck, var jätte duktig! Han fick arbetshandskar och en kratta av Annette och Anders som var här en stund lagom till de nybakta bagetterna som Mathias gjort. Mums!  Så igår var det omvänt, Mathias bakade och jag klippte gräset. Sen så pysslade vi lite mer också, jag hängde tvätt och Mathias diskade. Jag har dessutom städat, dammsugit och moppat så nu är det ju faktiskt ganska fint här!


Idag är jag LEDIG, barnen går på dagis 10-15, övervägde att ha de lediga men det är bra om de kommer in i dagiset riktigt. Hämtar de kanske lite tidigare. Jag ska på lunch med pappsen : )  Bra! Annars hade jag nog sovit hela dagen...



Ovido - Quiz & Flashcards