That´s life

Alla inlägg den 13 september 2009

Av Veronica - 13 september 2009 19:23

Jag är sjuk och jag har inte tid att vara sjuk. Har haft ont i halsen i en vecka nu och det blir inte bättre, idag är det sämre. Har ont i ryggen, nacken och halsen, känner mig som jag vet inte vad. Och nu börjar jag känna mig febrig. Vi har 8v praktik, 35h ska vi vara där per vecka. Förra veckan blev det 16h pga ledighet två dagar (handledaren inte där) och en dag sjuk. Så jag har egentligen 19h att ta igen. Måndag kommer jag inte gå, pratade med min handledare och hon ville inte att jag skulle komma utan jag ska till vårdcentralen. Jag hoppas att jag är frisk sedan annars kommer jag få gå praktik sju dagar i veckan resten av tiden.. å andra sidan är det ingen som håller koll som tur är.


Idag var det kalas hos Noel :) Söta söta Noel var sjuk stackarn. Men kul att få träffa hela familjen, ni är så goa, är glad att vi fick komma :) Grattis Noel på din födelsedag, hoppas du inte lider av tjejbacillerna allt för länge!

  


   

  

   Skynda skynda så man hinner leka med allt!



Jag orkar knappt sitta framför datorn men jag har sovit sen jag kom hem vid 15 till 18.30 och är rätt rastlös. Vi var ut igår, det kanske inte var smart, tog det iof lugnt utan att anstränga mig det minsta ända tills vi kom till dansgolvet då fanns det ju liksom inget val. Var trevligt att sitta och prata med Jenny, en fantastisk vän och vi kom varandra nära igår. Synd att hon flyttar snart : / Såklart det är så, när man hittat någon man kan prata med. *suck*

Kom fram till att vi var väldigt lika varandra plötsligt, hur kan det komma sig att man kan träffa en person under lång tid men ändå inte se varandra? Varför kan man bara vardagsprata? Eller jag...jag. Varför har jag så svårt att släppa in folk inpå livet? Är det någonting som gjort mig så?

Ovido - Quiz & Flashcards