That´s life

Alla inlägg under december 2008

Av Veronica - 8 december 2008 18:18

Besiktningen gick rätt bra idag förutom en fuktskada i badrummet. Den var rätt liten och säljarens försäkringsbolag skulle fixa det. Annars var allt toppen! Så skönt! Var såå himla kul att få se sitt hus igen! En glad överraskning var att det var lamniatgolv hela övervåningen, vi hade för oss att det var plastmatta...hade varit myyycket golv att lägga då! Det är så dåligt ljus där uppe, de har nästan inga lampor så man ser knappt golvet som det är nu ; )

Så efter besiktningen har vi varit runt på en massa möbelbutiker ute i birsta och kollat. Även kollat in kök på både IKEA och Elgiganten. Kvick hade tydligen stängt? Jaja, möjligtvis blir det ett svart kök på IKEA med vit bänkskiva. Men vi börjar fundera på att göra badrummet först...hmm vi får väl se. Åh jag bara hoppas på att få lägenheten såld nu så får man frossa i idéer sedan...

Av Veronica - 7 december 2008 23:03

I eftermiddag har jag bara legat. Mellan 13-16 ungefär. Var inte alls bra, har tagit alvedon hela tiden fram till nu också för huvudvärk. Känns som om jag inte kan tänka. Vi har iaf varit till svärfar och svärmor ikväll och ätit mat. Lyxigt med färdiggjordmat sådär. Rödspetta, potatis och skagenröra, gott!! Vi pratade lite om huset, lägenheten och om inreding. Om vi får sålt lägenheten för det pris vi begär funderar vi på att låna till ett nytt kök. Men vi får se...


Nu ska vi lägga oss och sova, imorgonbitti är det besiktning och jag hoppas de inte hitta en massa tok. Ska bli kul dock att få se huset igen! Har bara varit där en gång ;D Ska bli skitkul faktiskt...tänk att vi ska bo där sedan! Funderar på att kika lite mått för ev tapeter ;) Åh jag får sådanna behaglighetskänslor när jag tänker på olika inredningsdeltaljer som är möjliga.

Av Veronica - 7 december 2008 11:10

God morgon! Fick sova till halv elva idag, det kändes inte så länge.. inte förrän vid två i natt hade båda barnen somnat. Olivia hade inte sovit på hela dagen, förstår inte vad det är?? Hon har knappt sovit inatt heller, hon vaknar hela tiden och äter. När hon väl somnade riktigt vaknade jag av det och funderade på om Mathias var hemma som var chafför när jag somnade så jag ringde honom och hörde signalen och stängde av. Kollade klockan på hans mobil idag, 5.40...då somnade Olivia riktigt. *suck* Själv kände jag mig sjuk igår, mådde inte alls bra och tog till och med alvedon, jag som helst inte vill ta tabletter. Hade förkyldont i nacken, mådde ila, hade en tryckande kändla i huvudet och kände mig febrig, jag orkade inte alls med mig. Känner mig inte så bra idag heller men är väl lite mer utvilad iaf. Barnen var helt tokiga igår. Ingen av dem kunde sova och Teo försökte verkligen driva en sjuk mamma till vansinne igår, det var "pet i sidan"-kvällen igår tror jag (ni vet när någon försöker få en att bli galen genom att peta en på sidan av magen).


Vi klädde granen igår iaf : ) Teo var så duktig på att hänga upp julgranskulorna, det blev lite väl mycket ibland på samma gren dock...förstår inte, även förra året var det samma gren han satt hur många som helst på...precis som om det måste vara många kulor i mitten på höger sida *hihi*. Teo var väldans stolt över granen iaf "mamma, har du sett...villken fin graaan de är.." Han är helst salig över våran gran och sa ungefär samma sak bland det första han gjorde när han vaknade nyss.


Ja så var det lunch på en gång, det blir ingen riktig luch för oss, Mathias har köpt baguetter och räkor. Så har vi skinka och ska koka lite ägg. Blir väl båda äggmackor och skinkmackor tror jag. Mums!


Nu är Teo helt förstörd eftersom han vill ha Dinico (från Cars) från sin chokladkalender...precis som jag vet under vilken lucka den är...hmm..

Av Veronica - 6 december 2008 10:12

Igår var vi på 20års fest hos Emil (syrrans kille). Lillkillen 20år! Känns som om jag fyllde 20år igår men det var ju faktiskt snart tre år sedan. Vi hade iaf jätte trevligt och är så glad över att han vill att vi ska komma. Supermysig kväll! Olivia och Teo busade med Maya och Moa. De hade också jätte kul. Teo var helt slut när han kom hem. "Jag är hemma nu", sa han till mig och upprepade det flera gånger som om han tyckte det var riktigt skönt att komma hem. "Ska vi gå å lägga oss nu?", frågade han och när jag sa ja så klär han av sig och säger "okej då lägger vi oss". Så borstar vi tänderna och han står bara still och gapar och sen går han och lägger sig och säger "Mamma..jag är så trött!..jag är såå trött!".  Älskade vännen!


Innan festen, lite bus innan vi far iväg:


 


Idag ska vi sätta upp granen, lovade Teo det igår, roligt att ha något att göra såhär dagen efter då vi inte kommer någonstans med bil. Så det blir att ta fram alla julgranskulor osv. Blir nog att jag sätter upp julgardinerna också. Ska bli mysigt : ) Så måste det ju bli lite glögg också, saftglögg såklart, det är godast! Jag har nyss klivit upp, Olivia vaknade och kunde inte somna om...känns som om klockan är 6. Men Olivia blev jätte trött efter några min så nu försöker Mathias lägga henne med lite musik. Jag kan inte lägga bredvid för då somnar hon inte. Så jag är utkörd från mitt eget sovrum ; ) Har ont i halsen idag...undra om varm glögg kan göra susen? ; )



Av Veronica - 5 december 2008 11:59

Idag fick jag ett mejl av någon om undrade om lägenheten var såld. Skulle vara perfekt med en till intesserad. Igår ringde jag till hon som sa att hon ville ha lägenheten och hon ville fortfarande det. Skulle prata med banken nästa vecka. Hoppas hoppas!


Har anmält barnen till dagis nu, tydligen fullt överallt i Bergsåker så det är bara att ta det man får, 15st står på överflyttningskö som nu går i Granlo så länge..hmm..


Längtar tills vi får flytta :D :D

Av Veronica - 4 december 2008 16:02

Igår la jag mig efter sista inlägget och Mathias tog Olivia. Jätte skönt att få vila en stund. Men hon vaknade nästan en gång per fem min så det var inte så lätt att sova då när man hörde henne skrika till. Hon vaknar, skriker, Mathias sätter på musik på mobilen och stoppar in nappen, så somnar hon och så börjar det om. Förstår inte vad det är...hon har sovit 40min på hela dagen idag också! : / Hon har ingen ro..



Idag har jag och syrran bakat lussebullar och kavringlimpor. Blev jätte gott : ) Tänkte göra en massa chokladpraliner och grejer men vi sköt upp det så gör vi det så vi kan äta på julen istället. Vet inte om det blir så gott om man fryser in choklad...det är ju ändå tre veckor kvar. Men vi vet vad vi ska göra för något iaf : )


Mina älsklingar:

Av Veronica - 4 december 2008 00:24

trött. Olivia har precis somnat riktigt, försökt lägga henne sedan 21. Hon somnade på Mathias för en timme sedan och sen dess har hon vaknat fem gånger. Vet inte vad det är med henne..något som stör. Hon är lite snorig men hon var varit värre och kunnat sova.. Idag har hon verkligen inte varit glad heller. Hon har aldrig varit såhär. Gud vad trött jag är, har inte sovit på tre nätter, hon har vaknat varje kvart nästan. Ja..jag ska passa på att sova nu...

Av Veronica - 3 december 2008 19:22

Det är ju det jag säger...är något för bra så kommer det alltid något som jämnar ut det hela. Vi vill ha 160 000kr för våran lägenhet, så ligger en nästan likadan lägenhet ute på hemnet nu såklart..för 95! Det blir inte bra! Heldumt!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards