That´s life

Alla inlägg den 4 augusti 2008

Av Veronica - 4 augusti 2008 23:42

Har sorterat alla kartonger med leksaker idag. Igår och iförrgår alla kläder. Så nu står alla kartonger i vår trånga lägenhet. Efter att ha sorterat om blev det fyra tomma kartonger!! Skönt! Nu ska jag bara in med allt i förådet igen. Ska spika dit lite spikar så jag får upp skridskorna från golvet. Hittade iaf ett litet barbiehus som Teo lekt med idag :D Tyckte det var jätte roligt.


I förrgår var vi på kalas hos Adam. Han fyllde 5år. Han fick en massa roliga saker som alla barnen provade. Teo satt och grejade med muttrar och verktyg.

Trevligt att träffa alla igen. Fika, korv och fiskdam blev det, inte så värst bra väder men barnen spang ändå ute. Olivia gungade, som hon älskar!

 

De har gjort en fin lekställning/stuga och där satt Adams storebror Fredrik på kalaset och gav folk korv och glass i "luckan". Stackars långa storebror fick ställa upp med att vika in benen i lillkojan. :D Jag busade med Adams lillebror David som är hur söt som helst. Han hade slagit näsan i rutchkanan stackarn och var alldeles blå. Olivia låg på gräset ett tag och "pratade" med Joakim 3år (Mathias kusin), han var så gullig mot henne. Frågade om han också ville ha en lillasyster, men det tyckte han inte...han var ju lillasyster? :) Härligt att se barnen kuta omkring, det kan inte finnas något bättre.




Ovido - Quiz & Flashcards