That´s life

Alla inlägg den 12 augusti 2008

Av Veronica - 12 augusti 2008 17:34

Jag är sjuk idag. Tycker så synd om mig själv. Vaknade och kom inte upp för att jag mådde så illa, kändes som jag hade feber men jag vet inte. Knappt kunnat röra på mig idag för att jag trott jag ska kräkas. Hatar att kräkas, det är det värsta jag vet. Så jag har legat på ett täcke på golvet med barnen idag och väntat in timmarna tills Mathias kom hem. Pappa kom vid 14 och lämnade en fil för det var det enda jag kunde tänka mig att äta. Skulle gå och göra mig en skål med fil och socker men yr som jag var tog jag mjöl istället för socker. Hur knäpp får man bli? Så det var bara att börja om med en ny skål. Det har värkt och bränt i ögonen och mitt huvud känns så tungt. Har väl fått skiten Teo hade antar jag. Går väl över fort hoppas jag.
Teo sa idag "säg till om du behöver kräkas" precis som jag sa till honom. Gullunge!

Av Veronica - 12 augusti 2008 01:41

Fick middag hos Annette och Anders idag. Så skönt! Jätte god lasange, älskar verkligen lasange. Hur som helst slutade det med att jag och Mathias gick på bio och farmor och farfar var barnvakt till barnbarnen sina. Första gången jag lämnat bort Olivia. Jag vet att hon är trygg där, vi är där så ofta och Olivia har somnat på sin farmor många gånger i sjalen. Hon sov under nästan hela tiden vi var på bion. Härligt att det gick bra! Vi var på Batman, så jäkla bra film! Totalälskade den! Älskar batman i huvudtaget men denna film toppade allt! Nu vill jag ha mera! I övrigt kändes det jätte konstigt när vi kom till biografen, kändes som om jag glömt något...jätte konstigt utan barnen. Jag halv sprang till bilen efter bion och sprang in till mina barn från bilen in i huset. Mathias tyckte jag var knäpp.


Nu sitter jag och tittar på bröllopsklänningar. För skoj skull alltså, inget bröllop här än på länge. Funderade på att sy en men jag får inte för Mathias ; ) Han tycker ju att jag blir så argsint av mig när jag syr. Vet inte vad han fått det ifrån. Jag hittade i alla fall ingen klänning jag vill ha ens om jag hade råd med den allra dyraste. Jag är för kräsen. Vill ha en yvig klänning men ändå enkel och så lite pärlor och grejer som möjligt. Helst omsvept runt midjan också.


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards