That´s life

Alla inlägg den 11 augusti 2008

Av Veronica - 11 augusti 2008 16:10

Ibland får jag så ont i bröstet när jag läser på familjeliv. Ibland förstår jag inte varför jag läser skiten, kanske för att jag vill påverka. Men jag blir bara så ledsen på alla dumma föräldrar som inte tar sig tid att förstå sig på sina barn utan bara ser så långt näsan räcker.

För vem skulle total ignorera någon som gråter av ångest och rädsla?

eller sätta en kompis på en pall för att skämmas när hon gjort dig ledsen omedvetet?

Varför förstår inte folk att barn handlar impulsivt ibland? Att små barn inte kan förstå konsekvenser av sitt handlande? Att barn behöver vägledning och inte straff? Att barn behöver uppmuntran att klara något, inte en massa klagan på att de inte gör det? Att barn behöver uppmärksamhet och närhet? Att en bebis inte är en jävla maskin man kan ställa in efter sitt eget behov? Att de första barnaåret är de viktigaste, där de skapar tillit till sina föräldrar.

Det är lätt att säga vad som är rätt och fel, jag vet. Men när man medvetet gör upp en strategi som sårar, kränker och gör ett barn illa då ska man fan i mig inte vara förälder. 


Har du hört en bebis skrika av ångest, förtvivlan och rädsla? Kan du ändå låta det pågå för att du ska få din sömn? Fråga dig själv vilken människa du vill vara. Och visa dig aldrig runt mina barn!

Av Veronica - 11 augusti 2008 15:28

varit ute i parken och lekt. Olivia gungade och tittade undrande på hennes egen skugga på marken. Hon satt hur länge som helst och tittade. När vi kom in skulle Teo titta på Iceage för tredje gången idag. Förstår inte att han inte blir less! Han börjar rabbla repliker från filmen som "nu är det läggdags grabben", det låter ganska roligt :D


Jag har suttit och gejat lite med photoshop villket jag inte alls är något bra på. Skulle vilja lära mig men vem hinner. Så här blev resultaten efter lite spontant klickande på olika knappar:

Bild nr1


Längtar till selånger marknad, jag är som barnen verkligen. Älskar marknad och har alltid gjort. Bara att titta på alla saker och folket. Teo ska få foppaskor och strumpor. Ska bli kul att se om det finns något sött till Olivia där. Sen har pappa min lite biljetter till karusellerna så då ska jag och Teo åka igen.


Teo kom precis och sa "jag älskar på dig". Så säger jag "jag älskar dig också". "Och jag älskar på dig också", säger han.

Och så får man en sån bamsekram så man bara smälter.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards