That´s life

Alla inlägg den 19 augusti 2008

Av Veronica - 19 augusti 2008 21:09

Igår ställde sig Olivia upp helt själv längs bordet. Hon satt som vanligt, ställde sig på knä och drog upp sig, höll i sig givetvis. Hon älskar verkligen att stå! Min lilla älskling. Hon åt gröt nu inför kvällen och hoppas att hon sover bättre inatt.  Hon är så mammig nu, så fort jag syns till så skriker hon rakt ut och vill till mig.


Teo vaknade som sagt 7 imorse och var så trött efter lunch att vi struntade i biblioteket som vi planerat gå till. Det får bli imorgon istället. Innan vi ska på visning vid södra berget. Vågar man hoppas igen? Åh vad jag längtar efter att fixa barnrum, har inte fått gjort det än! Teos rum målade ju jag men det var ju planerat till mig egentligen men blev barnrumsaktigt. Jaja...har planerat både Olivias och Teos rum och vill bara sätt igång...


Ska till bussgods och skicka iväg en vagninsats jag sålt på tradera imorgon. Har aldrig skickat något där så jag hoppas det går bra. Hoppas priset jag uppfattat på deras hemsida stämmer annars blir det jobbigt.

Mathias jobbade över idag och det gjorde inget för vi sov på eftermiddagen. :D Vi var så trötta allihopa. Ändå är Teo trött nu, men vi får väl se om han somnar också. Olivia sover redan.

Av Veronica - 19 augusti 2008 11:39

Klev precis upp (11.30), efter helvetets natt. Teo vaknade två gånger då han var snorig och han fick ligga i vår säng andra gången. Olivia har ätit hela natten och jag känner mig halvt sinnessjuk. Teo vaknade 7 och gick upp och tittade på TV så la jag mig igen. Så sätter han igång och ropar högt "mammaaaa"...enda tills jag kommer. Så säger jag att han inte får ropa för då vaknar lillasyster, han får komma till sängen om han vill något. Jag gör en macka åt honom och går. Så ropar han...vill att jag ligger där men jag måste få sova något, förklarar och går och lägger mig igen och påpekar att han FÅR INTE ropa. Så ligger jag i 10min så ropar han igen. Jag blir halvt galen men lägger mig i soffan, Olivia vaknar inom 5min och lägger mig i sängen igen. Ammar i en timme. Teo ropar och jag ligger kvar, tillslut kommer han in och öppnar vår gnekdörr saaakta, ljudet skär in i huvudet på mig. Vad gör du?, säger han och hoppar omkring i sängen. Olivia vaknar. Försöker ignorera Teo och tillslut går han. Så ropar han igen efter en halvtimme och jag svarar inte. Han kommer igen och gör samma sak med dörren...kommer in och ska gömma sig under täcket och bökar omkring och jag säger att antingen lägger han sig bredvid mig eller så får han gå och titta på TV igen. Han struntar i vad jag säger såklart och bär ut honom från sängen. Jag måste bara få sova en liten stund iaf. Jag får ligga en timme tills Teo kommer igen och Olivia vaknar helt. Drog mig upp efter en halvtimmes lekandes med henne i sängen. Så...snart är det lunch. Jag är så jäkla trött.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards