That´s life

Alla inlägg den 7 augusti 2008

Av Veronica - 7 augusti 2008 17:09

Skrev precis ett långt blogginlägg men det är något fel på datorn så det skickades inte och försvann. SKIT!

Av Veronica - 7 augusti 2008 00:49

När jag tänker på Grekland...fasiken villken resa det var. 15pers, 16år, bruna, eget hotell, egen pool och egna grekgrabbar. Det var toppen!


Det får mig att tänka på andra resor. Som till Bulgarien, verkliga Bulgarien. Den erfarenheten går inte att få bara sådär. Fattigdom. Lägenheter som luktar, är förfallna, hål i marken som toalett. Magra hundar som står och skäller utanför. Allt är trasigt. Ett klädombyte och sen har man inget mer. Ett fattigt men också konstigt land där man äter kakor och munkar och dricker öl till frukost, barn som vuxna. Att dricka alkohol för att bli berusad eller full var jätte konstigt.
Så här var det, två teatergrupper, två land. De betalar för oss när vi var hos dom och vi betalar för dom när de är här. Bulgarierna hade med sig olika mycket fickpengar till nöjen. De flesta hade råd att köpa en glass var här.  De hade sparat. De bodde på Sundsvalls Norra bergets vandrarhem, fina fräscha lägenheter. Vi kunde inte förstå varför de var så fascinerade av toaletten. Vi bodde hos dem i deras hem, det ena värre än det andra. Och så fick vi bo på två hotell också. Ett hotell var en betongbyggnad där det fanns gamla lumpen/sjukhussängar som var stenhårda. Lakanen stank mögel och det gick inte att gå in på toaletten för det stank något så fruktansvärt. Utanför stod en kossa fastkedjad. En dag gick den lös med kedjan släpandes kring halsen. Vi vågade inte gå ut för den verkade inte riktigt normal. En dag gick vi ner till vattnet längs en lång smal trappa där det rann bajs. Så kom man till världens härligaste strand. Vi fick mat som t.ex "tomater på tomater" och fisk med miljoner ben. Ingen av oss hade varit så hungriga någonsin. Vi försökte hålla masken, för vi visste att bulgarierna skämdes. Världens snällaste goaste folk som var så ödmjuka att man nästan ville gråta. Vi åkte till en restaurang, jag har aldrig åkt så långt för att äta någonsin. Antagligen hade de rabatt på stället. Vi åkte buss, en buss där taket liksom buktade inåt och allt var trasigt. Jag hoppades på att den höll både dit och tillbaka. Vi åt något halvtaskigt men tyckte vi inte om maten kunde man alltid äta snacksen...torkade hela småfiskar. Så åkte vi hem, föraren hade druckit rätt mycket öl men ingen verkade reagera över det. Bulgarierna hade planerat disko en kväll. Vi skulle äta först. Vi fick väl vänta några timmar på maten...kändes som evigheter iaf. Det var då vi fick fisk som hade så många ben att vissa fick hålla tillbaka sina kräkreflexer. Vi väntade på diskot, satt helt utmattade tills vissa började gråta för att de var så hungriga och ville hem. Jag ville också hem stundtals. Men jag hade aldrig hoppat över den upplevelsen.

Av Veronica - 7 augusti 2008 00:24

Teo vaknade precis när jag skickade inlägget innan. Vaken fortfarande, pigg! Sitter och tittar på tecknade spindelmannen, bra...då är han tyst ; ) så inte Olivia vaknar som förhoppningsvis somnat för natten.


Idag har jag blivit tjej. Köpt vad heter det nu...just de...hårinpackning ; ) Har även köpt rengörande ansiktskräm och hudkräm.  Yes. Så nu ska jag bli fräsch. Hur det nu ska gå till. Mätte midjan och skrev in midjemåttet och längden i någon JÄVLA tabell på internet och kom fram till att jag är en riktig fetknopp. Sen när har jag brytt mig?? Vad händer med mig? Hur som helst måste jag väl börja träna då...och sluta proppa i mig kanske? Jag är hungrig HELA tiden, var jag när jag ammade Teo också men då gick jag iaf ner i vikt ändå hela tiden tills jag gick ner ytterligare 3kg än innan Teo. Något sådant lär inte hända denna gång. Den vikten kommer aldrig igen. Jag tittade på bilder från Greklandresan med metorsgruppen. Skit också vad snygg kropp man hade...om man ändå vetat om det då...


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards