That´s life

Alla inlägg den 13 september 2008

Av Veronica - 13 september 2008 21:36

Idag åkte jag och barnen med deras morfar till birsta. Köpte kläder till Veronica och Kalles bebis. På Lindex hittade jag fina kläder, frågade hon i kassan om de slår in kläder. "Ja, kan du slå in de här?", frågade hon en annan tjej som jobbade där. "Ja". Så försökte denna nya hitta en kartong men hittade bara en större och frågade om den gick bra. "Ja, det spelar ingen roll jag kan ta den där", sa jag. Så stoppade hon ner den i plastpåsen bland kläderna. Varsågod! Jaha? Och det kallar ni för att slå in paket?...hade jag lust att säga! Tack så jätte mycket för kartongen..idioter! Kunde väl ändå lagt i kläderna där i, kanske med en litet snöre fasttejpat?? Nej nej...


Sen blev det bara ÖB och iväg till Coop för att veckohandla. Skönt att ha det gjort!  Vi fikade där också en sväng och åkte sedan hem till pappa min för en god middag bestående av potatisklyftor, rotgrönsaker och egenfångad fisk. Lyx! Mumsigt som bara den! Sen återstod en kväll av lite TVtittande och lite jagande av en uppspelt Teo. Jag tror inte han gjorde sönder något denna gång...eller jo han spillde kaffe över det vita vardagsrumsmattan...hmm..


Ni kommer inte tro det..här är det...


...barnen sover :D Somnade i bilen hem.


Vad gör jag då? Sitter på nålar...vaknar inte Olivia snart?, hör jag inte ett ljud nu? När som helst kommer Teo att skrika för att inte vet vart han är! Snart måste jag gå..skynda att äta upp mackan..bör nog förbereda så man har bortat tänderna och tagit ur linserna..

Jaja..skönt är det i alla fall!

Av Veronica - 13 september 2008 09:58

Grattis Veronica och Kalle till er son!! Starkt jobbat Veronica, du vet väl att du är värd miljoner för det jobb du just utfört. Massa kramar till er båda!

Ovido - Quiz & Flashcards