That´s life

Alla inlägg den 15 september 2008

Av Veronica - 15 september 2008 19:08

Barnen och jag var utvilade imorse, finns det något härligare? Efter lunch åkte vi ner till öppna förskolan på stadsbibliteket. Innan tog vi en sväng hem igen då Teo trampade i hundskit påvägen till bussen. Vem fan tar inte upp hundskit efter sig, särskillt mellan husen här i ett bostadsområde? Helt galet! Äckligt var det och jag har lust att bara slänga skorna. Väl på öppna förskolan hade Teo jätte kul. Han pratade med barnen, lekte med leksaker, ritade, målade och klippte och klistrade..


Olivia lekte också, fick ingen bra bild på henne...något konstigt med kameran! Sen var det samling där och då sjöng vi och spelade instrument. Teo fick dela ut och samla in instrumenten. : ) En härlig dag. Olivia sov en stund så man kunde leka lite med bara Teo, det var nog uppskattat. Efter öppna förskolan var vi på biblioteket en snabbas när vi ändå var där.

Sen skulle vi ta bussen hem. Teo var jätte trött och sur, ville inte följa med. Fick hålla honom i handen så han inte skulle bli påkörd och det var inte populärt. Skulle in med vagnen på bussen (Teo skrek fortfarande), och precis då verkade dörrarna slå igen så jag backade, men då åkte dörrarna upp så då åkte jag in igen. Det blev som att hälla sand ur en skottkärra. Olivia i åkpåsen åkte rutschkana ur vagnen ner på backen. Som tur var gick det bra. Hon bara satt där och såg förvånad ut. Men fy vad rädd jag blev. Och sen när jag märkte att allt var okej var det pinsamt. Alla stirrade och hade dragit andan till sig. Skönt att komma in på bussen och gömma sig. Märkte att lite av Olivias nagel hade gått sönder så lite av köttet syntes. Så det fick jag göra rent när vi kom hem.


Hemma åt vi kotletter, potatis och sky med äppelmos såklart. En av mina favoriträtter. Teo tyckte om köttet. Olivia åt gröt sen fick hon en smörkniv med lite smör :)

 

Efter maten ville Teo "skaka ägg". Något jag inte visste vad det var så jag frågade om han ville baka, det ville han. Så vi gjorde en sockerkaka som vi sen smaskade på.




Ovido - Quiz & Flashcards