That´s life

Alla inlägg den 14 september 2008

Av Veronica - 14 september 2008 20:51

Idag var jag med syrran, vi gick till ICA och skulle köpa lövbiff...syrran förstod lövbit vilket inte fanns. Ringde till mamma och frågade vad som var skillnaden. Vi uppfattade ändå inte att det var lövbiff de skulle ha och som faktiskt fanns.  Så de fick också åka och handla, helt i onödan. Haha! ; )

På eftermiddagen åt vi..lövbiff! ; ) Hos mamma och Ulf såklart. Jätte gott verkligen! Fylld lövbiff, potatis och pepparsås. MUMS! Sen skulle jag rensa en kartong jag hade där fylld med teckningar sedan vi var små. Men det visade sig vara mest syrrans teckningar just där men några var mina. Syrran skulle spara allt så jag fick övertala henne att slänga lite.. Vi hittade sådanna där svarta urklippta papper som var mallade från vara skuggor från våra profiler som liten. När mamma tog upp min så sa hon "det här måste nog vara..en val!"...vad vi skrattade när hon förstod att det var jag och ingen val! Måste försöka skanna in den bilden någon dag.


På kvällen hjälpte jag syrran med hennes blogg och sen blev det alfapet, jag och syrran mot mamma och Emil. Vi vann såklart ; ) Vi satt uppe till halv tolv och spelade. Jag och syrran var jätte tröttiga och fnittriga som vi blir tillsammans. Jag höll på att ramla av stolen flera gånger (mest pga sittplattan satt löst).

Läs Syrrans blogg för mer info och bilder från denna dag:

http://enilorac.bloggagratis.se/




Ovido - Quiz & Flashcards