That´s life

Alla inlägg den 22 september 2008

Av Veronica - 22 september 2008 18:01

Mathias kom hem vid 3 inatt : )) Vad glad jag blev när han låste upp dörren.  Han hade köpt med sig turtles till Teo och godis, chips och dricka till mig ; ) Mysigt...väckte Teo också och han blev överlycklig över sin turtles...och blev nog rätt glad över att pappa äntligen var hemma.

Idag har det dock varit en trög dag. Vi skulle gå till affären men Teo var så trött och omöjlig att vi bara kom ut med vagnen och sen var det bara att gå in igen. Vi råkade torka händerna på honom nämligen. Jaja..så tog vi bilen bort till city gross istället...tänk om man kunde handla en snabbis med barn..men jaja det gick. Teo fick en vattenpistol och då var han nöjd.


Mathias har varit jätte trött idag. De har visst inte sovit så mycket i Finnland..han har ju jobbat 12h i 10dagar plus 10dagar hemma innan han for. Och nu har han jobbat natt så det har väl inte varit så lätt att sova på dagen och så tar det ett tag att ta sig till hotellet osv. Sur och grinig har han varit iaf och jag har nu beordrat honom att lägga sig. :D

Ovido - Quiz & Flashcards